داستان های اموزنده

مشخصات بلاگ
داستان های اموزنده
آخرین مطالب
پیوندها
چهارشنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۵، ۰۲:۵۸ ب.ظ

طرز تهیه شیرینی ناپلئون

مجموعه : شیرینی شکلات کیک


طرز تهیه شیرینی ناپلئون


مواد لازم شیرینی ناپلئون :

شیرینی ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ یک عدد
خامه 400 گرم
خاکه قند 5 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ 4 عدد



طرز تهیه شیرینی ناپلئون :

 
خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.

 

فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود.

 

سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد.

طرز تهیه شیرینی ناپلئون

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۲۲
نفس ..

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی