داستان های اموزنده

مشخصات بلاگ
داستان های اموزنده
آخرین مطالب
پیوندها

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

شنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۳:۱۶ ب.ظ

طرز تهیه لیموناد نعنایی برا بعد افطار

لیموناد چای ترش نعنایی نوشیدنی بعد افطار برای روزه داران

نوشیدنی بعد افطار برایتان لازم است خصوصا حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است. نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد چای ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.

  • چای ترش خشک: نصف مواد لازم برای چای ترش:
  • فنجان
  • حذف فرمت متنبرگ نعنا: یک مشت
  • آب:‌۴ فنجان
  • شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان

مواد لازم برای لیموناد:

  • آب لیمو ترش تازه: یک فنجان
  • آب: ۴ و نیم فنجان
  • شربت نعنا: سه چهارم تا ۱ فنجان

مواد لازم برای سیروپ نعنا:

  • شکر: یک و نیم فنجان
  • آب: یک و نیم فنجان
  • برگ نعنا: یک چهارم فنجان
  • طرز تهیه نوشیدنی بعد افطار لیموناد چای ترش نعنایی :

    ۱-چای ترش و برگ‌های خرد شده نعنا را در قابلمه‌ای بزرگ ریخته و ۴ فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید بماند .

    ۲-چای را از صافی رد کنید و به اندازه‌ی دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه‌ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.

    برای تهیه لیموناد:

    آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین‌تر شدن می‌توانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود .

    برای تهیه شربت نعنا :

    ۱-در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ‌های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را۱۵- ۱۰ دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید وگرنه ۱۰ دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود .

    ۲-لیوان‌ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان‌ها را با برگ‌های تازه نعنا و برش‌های لیمو تزئین کنید‌
۳ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۵:۱۶
نفس ..
شنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۳:۱۲ ب.ظ

طرز تهیه شیر موز با توت فرنگی


مواد لازم:

موز : ۱ عدد

توت فرنگی : ۸ عدد

عسل : ۲ قاشق سوپ خوری

شیر : ۲ پیمانه

بستنی وانیلی : ۲ اسکوپ

 

طرز تهیه:

برای تهیه شیر موز با توت فرنگی ابتدا شیر را به همراه موز و توت فرنگی در مخلوط کن ریخته و هم می زنیم.

در حین مخلوط کردن عسل را به آن اضافه می کنیم .

وقتی مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شدند، بستنی را به آن اضافه می کنیم و با مخلوط کن می زنیم تا حدی که مواد غلیظ شوند .

نوشیدنی را در لیوان ریخته و روی آن یک اسکوپ بستنی قرار می دهیم.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۵:۱۲
نفس ..
چهارشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۵:۰۷ ب.ظ

طرز تهیه لواشک خانگی با طعم دلخواه

لواشک خانگی


لواشک خانگی


یوه های هسته گیری و پوست گیری شده به میزان مورد نظر

(سیب برای لواشک شیرین، آلوچه و زرد آلو برای لواشک ملس ، و آلبالو و انار برای لواشک ترش )

نمک/ رب انار(دلخواه)/ روغن مایع


آب پز کردن میوه ها

آب پز کردن میوه ها

ابتدا پس از شستن کامل میوه ها، آنها را پوست گیری کرده و هسته هایشان را جدا می کنیم. من از سیب و گوجه سبز استفاده کردم. سپس میوه ها را در قابلمه میریزیم و تا روی میوه ها آب میریزیم. میگذاریم میوه ها حداقل دو ساعت به آرامی بپزند.

برای آلبالو، گوجه سبز و یا میوه های دانه ریز نیازی به جداسازی هسته نیست، طی فرایند هسته ها خود به خود جدا می شوند

پخته شدن و نرم شدن کامل میوه ها


پخته شدن و نرم شدن کامل میوه ها


همزمان با پخته شدن، به کمک کفگیر میوه ها را له میکنیم تا بهتر پخته شوند و یکدست شوند. در این مرحله کمی نمک و در صورت تمایل کمی رب انار میریزیم و باز هم به خوبی میوه ها را بهم میزنیم.

پس از اینکه میوه ها خوب پخته و یکدست شدند و آب میوه ها هم غلیظ شد، شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم کمی از حرارت بیافتد. به کمک یک سبد دانه ریز و یک قابلمه ی بزرگ میوه ها را جداسازی و یکدست می کنیم. میوه های پخته شده را داخل سبد میریزیم و به کمک کفگیر شروع به له کردن مواد سبد می کنیم.

سبد جداسازی

سبد جداسازی

جداسازی و یک دست کردن میوه های پخته شده

جداسازی و یک دست کردن میوه های پخته شده

این کار را تا جایی انجام می دهیم تا تفاله ی خیلی کمی باقی بماند. مایع بدست آمده  پس از بهم زدن، باید به اندازه ماست زده شده غلیظ باشد. داخل سینی و یا سفره را با روغن مایع به خوبی چرب می کنیم، البته نباید این روغن زیاد باشد، فقط به اندازه ای که خاصیت جداسازی داشته باشد.

له کردن و جداسازی

له کردن و جداسازی

مایع لواشک را بهم می زنیم تا یکدست شود و داخل سینی می ریزیم تا ضخامت آن کمتر از هشت میلیمتر باشد. نسبت به غلظت ضخامت لواشک را در نظر میگیریم. اگر لواشک بیش از حد ضخیم باشد یا یکدست نشده باشد، کپک می زند. حال سینی ها را در جایی که آفتاب بخورد و رطوبت نباشد قرار دهید.

پهن کردن لواشک

پهن کردن لواشک

 

یک روز بعد

یک روز بعد

نزدیک به دو تا سه روز زمان می برد تا لواشک ها حاضر شود، پس ترجیحا آن ها را دور از دست کودکان قرار دهید تا از نتیجه ی کار بیشتر لذت ببرند! لواشک ها را می توانید لایه به لایه داخل نایلون و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

بفرمایید لواشک!

بفرمایید لواشک!

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۷:۰۷
نفس ..
چهارشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۴:۵۹ ب.ظ

بستنی شکلاتی

مواد لازم:

 

 

خامه
2 پیمانه
پودر کاکائو
یک سوم پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری
اسانس وانیل
1 قاشق چای خوری
شکلات نیمه شیرین خرد شده
50 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر یک و نیم پیمانه

 


طرز تهیه:

 

۱ - خامه و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا مایه یک دست شود.


۲ - ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کف شیر ظاهر شود.


۳ - ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملا ذوب و یک دست شود.


۴ - در ظرف دیگری زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود. به طور تدریجی مخلوط داغ خامه و پودر کاکائو را روی زرده تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد. در صورتی که تخم مرغ بست آن را از روی صافی رد کنید.


۵ - در این مرحله ظرف را روی ظرف دیگری حاوی آب در حالت جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مانند فرنی سفت شود. آن را از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا بیش از اندازه نپزد. پس از خنک شدن در فریزر قرار دهید.هر۳۰ تا ۴۰ دقیقه ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ آن از بین برود. این عمل را باید حداقل ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.

 


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۶:۵۹
نفس ..
چهارشنبه, ۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۴:۴۵ ب.ظ

جوجه

Image result for ‫عکس  باحال و خنده دار‬‎

خخخخخخخخ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۶:۴۵
نفس ..