طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی (گردویی) با طعم عالی -آکا
طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی (گردویی) با طعم عالی
مواد لازم برای تهیه ۲۰ عدد شیرینی
- زرده تخم مرغ درشت : دو عدد
- گردوی خرد شده : یک پیمانه پلوپزی
- وانیل : به میزان کم
- پودر شکر : یک پیمانه پلوپزی
- پسته : به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی
ابتدا فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس روی سینی فر را با کمک کاغذ روغنی بپوشانید و سینی فر را با کمی روغن به خوبی چرب کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی زرده تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرف مناسبی بریزید.
با کمک همزن مخلوط این مواد را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا رنگ زرده تخم مرغ روشن شود. سپس پودر شکر را به صورت آرام آرام به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید مایع شیرینی به شکل سفید و کشدار در آید.
گردوی خرد شده را به مایع شیرینی اضافه کنید.
با کمک لیسک و یا قاشق مواد شیرینی گردویی را هم بزنید.
بعد از تهیه مایع شیرینی با کمک قاشق مرباخوری مقداری از مواد شیرینی را بردارید و با فاصله مواد شیرینی را در سینی فر قرار دهید و مقداری پودر پسته روی مخلوط مواد شیرینی بریزید سپس سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا شیرینی به خوبی پخته شود توجه داشته باشید که در هنگام پخت شیرینی نباید در فر را باز کنید زیرا پف شیرینی ها می خوابد. بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن شیرینی ها آن ها را از سینی فر خارج کنید و به ظرف مورد نظر خود انتقال دهید.
نکات طلایی در پخت شیرینی پیچ انگشنی
در این مطلب با دستور پخت شیرینی پیچ انگشتی خوشمزه و خوش طعم آشنا شدید شما می توانید این شیرینی تبریزی را برای جشن عید نوروز و یا مهمانی های خود در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت شیرینی های مختلف به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید.
.