داستان های اموزنده

مشخصات بلاگ
داستان های اموزنده
آخرین مطالب
پیوندها

۱۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

شنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۰۹ ب.ظ

طرز تهیه کیک رنگین­‌کمان


مواد و طرز تهیه کیک رنگین­‌کمان

آرد: سه پیمانه

بکینگ­‌پودر: 4 قاشق چای­‌خوری

نمک: نصف قاشق چای­‌خوری

کره نرم­‌شده: یک پیمانه

شکر: دو و نیم پیمانه

سفیده تخم‌مرغ: پنج عدد

وانیل: دو قاشق چای­‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

رنگ خوراکی: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه

ابتدا شکر و کره را در حدود 5 دقیقه با هم‌زن خوب مخلوط کنید تا کرمی نرم به دست آید. سفیده‌های تخم­‌مرغ را تک تک اضافه کنید و کمتر از 5 دقیقه با هم‌زن مواد را مخلوط کنید. سپس وانیل را اضافه و مواد را خوب با هم مخلوط کنید (بهتر است در تمام مراحل مخلوط کردن، پیش از اضافه کردن آرد، از هم‌زن استفاده کنید). حالا این مخلوط را کنار بگذارید و در ظرفی جداگانه، آرد، نمک و بکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید. البته بهتر است مخلوط آرد و نمک و بکینگ پودر یک بار از الک عبور داده شوند تا کاملا با هم مخلوط شوند. شیر را هم باید بین اضافه کردن آرد به مایه کیک اضافه کنید. به این ترتیب که همان‌طور که کم کم آرد را اضافه می­‌کنید، پس از مخلوط شدن نیمی از آرد با مواد قبلی، نیمی از شیر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید، بعد باقی آرد را اضافه کنید و پس از آن بقیه شیر را به کل مواد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید. البته این مخلوط کردن نهایی بیشتر از یک یا دو دقیقه نباید طول بکشد.

حالا مایه به دست آمده را به هر تعداد رنگی که مایلید داشته باشید تقسیم کنید و در ظرف­‌های جداگانه بریزید. پیشنهاد ما این است که از 6 رنگ زرد، آبی، سبز، قرمز، نارنجی، بنفش استفاده کنید. پس مایه را در شش ظرف مختلف بریزید و رنگ­‌ها را به هر میزان که مایلید جداگانه داخل ظرف­‌ها بریزید و با مواد مخلوط کنید.

 

بهتر است فر را پیش از شروع کار با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی­‌گراد روشن کنید تا خوب گرم شود. قالب­‌های کیک را هم با کره مقداری چرب کنید که پس از پخت کیک به ظرف نچسبد. قالبی که انتخاب می­‌کنید نیز باید به صورتی باشد که پس از ریختن مایه کیک در آن بیش از نصف ظرف خالی باشد تا کیک فضای لازم برای پف کردن داشته باشد. پخت این کیک حدود 40 دقیقه زمان لازم دارد. البته بهتر است بعد از نیم ساعت هم سری به کیک­‌ بزنید تا اگر آماده بود از فر خارج کنید و اجازه ندهید روی کیک به رنگ قهوه­‌ای تغییر رنگ دهد. پس از بیرون آوردن کیک­‌ها از فر نیز اجازه دهید تا با دمای محیط خنک شوند و بعد آن‌ها را از قالب خارج کنید. برای راحت­‌تر خارج کردن از قالب هم می­‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

 

برای آماده کردن این کیک به دو روش متفاوت می­‌توانید عمل کنید.

 

روش اول:

هر کدام از رنگ­‌ها را در قالبی جدا در داخل فر قرار دهید. بنابراین پس از پخت 6 عدد کیک در 6 رنگ مختلف و به ضخامت اندک مثلا 5 تا 7 سانتی­‌متر خواهید داشت. البته برای به دست آوردن این ضخامت باید به اندازه قالبی که استفاده می­‌کنید هم دقت کنید. پس از آماده شدن کیک­‌های رنگی، می­‌توانید آن‌ها را روی هم قرار دهید و البته بین هر کدام را با مخلوطی از خامه فرم­‌گرفته، گردوی خرد شده، کمپوت آناناس خردشده و شکلات­‌های ریز خردشده بپوشانید. این مخلوط اکثرا برای چسباندن لایه­‌های مختلف کیک­‌ها استفاده می­‌شود.

 

روش دوم:

از همه رنگ‌­ها در یک قالب استفاده کنید. به این صورت که مایه­‌های رنگی را به صورت جدا و تک­‌تک درون قالب بریزید. مثلا اول رنگ بنفش را بریزید، روی آن رنگ آبی، روی آن رنگ سبز، بعد قرمز، نارنجی و زرد را آخر اضافه کنید. به هیچ عنوان مواد را با هم مخلوط نکنید یا از قاشق یا هر وسیله دیگری برای پهن کردن آن استفاده نکنید. رنگ­‌ها خودشان روی یکدیگر قرار می­‌گیرند و با هم مخلوط نمی­‌شوند. تفاوت این روش با روش اول این است که رنگین کمان حاصل از روش اول به مراتب مرتب­‌تر از این روش شکل می­‌گیرد.

پس از آماده شدن کیک و جدا کردن آن از قالب، می­‌توانید روی آن را با خامه، شکلات و خمیر مارزیپان تزئین کنید. در تزئین این کیک هیجان­‌انگیز و خوشمزه می­‌توانید از کودکان‌تان کمک بگیرید؛ به خصوص اگر کیک را با خمیر مارزیپان تزئین می­‌کنید.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ بهمن ۹۵ ، ۲۳:۰۹
نفس ..
شنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۳۰ ب.ظ

آموزش شیرینی پزی

کیک بدون فر روی اجاق



پخت کیک بدون فر, نحوه پخت کیک روی گاز


مواد کیک را که آماده کرده داخل یک قابلمه تفلون که ته آن را با کمی روغن چرب کردید بریزید و یک شعله پخش کن روی شعله گاز قرار بدهید که کیک روی شعله مستقیم گاز نسوزد.

سپس به مدت نیم ساعت کیک را روی شعله خیلی کم گاز بگذارید تا بپزد که یک دم کنی هم روی قابلمه قرار بدهید.

درب قابلمه را روی اون قرار ندهید چون آب بخار شده دوباره به روی کیک چکه نکند .

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ بهمن ۹۵ ، ۲۲:۳۰
نفس ..

,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]


طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی (گردویی) با طعم عالی

مواد لازم برای تهیه ۲۰ عدد شیرینی

  • زرده تخم مرغ درشت : دو عدد
  • گردوی خرد شده : یک پیمانه پلوپزی
  • وانیل : به میزان کم
  • پودر شکر : یک پیمانه پلوپزی
  • پسته : به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی

ابتدا فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس روی سینی فر را با کمک کاغذ روغنی بپوشانید و سینی فر را با کمی روغن به خوبی چرب کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی زرده تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرف مناسبی بریزید.

,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]

با کمک همزن مخلوط این مواد را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا رنگ زرده تخم مرغ روشن شود. سپس پودر شکر را به صورت آرام آرام به زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید مایع شیرینی به شکل سفید و کشدار در آید.

,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]

گردوی خرد شده را به مایع شیرینی اضافه کنید.

,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]

با کمک لیسک و یا قاشق مواد شیرینی گردویی را هم بزنید.

,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]

بعد از تهیه مایع شیرینی با کمک قاشق مرباخوری مقداری از مواد شیرینی را بردارید و با فاصله مواد شیرینی را در سینی فر قرار دهید و مقداری پودر پسته روی مخلوط مواد شیرینی بریزید سپس سینی فر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید تا شیرینی به خوبی پخته شود توجه داشته باشید که در هنگام پخت شیرینی نباید در فر را باز کنید زیرا پف شیرینی ها می خوابد. بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن شیرینی ها آن ها را از سینی فر خارج کنید و به ظرف مورد نظر خود انتقال دهید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه باسلوق با دو روش متفاوت و نکاتی مهم در تهیه آن

   

,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]

نکات طلایی در پخت شیرینی پیچ انگشنی

  • اگر شیرینی پیچ انگشتی را خیلی زود از فر خارج کنید روی این شیرینی حفره های ریزی بوجود می آید.
  • ,طرز تهیه شیرینی پیچ انگشتی انواع شیرینی آشپزی, شیرینی و کیک,[categoriy]

در این مطلب با دستور پخت شیرینی پیچ انگشتی خوشمزه و خوش طعم آشنا شدید شما می توانید این شیرینی تبریزی را برای جشن عید نوروز و یا مهمانی های خود در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت شیرینی های مختلف به بخش انواع شیرینی مراجعه کنید.

.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ بهمن ۹۵ ، ۲۲:۰۷
نفس ..
شنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۵، ۰۴:۰۸ ب.ظ

بیچاره

Image result for ‫عکسای خنده دار دل نوشته بچه‬‎

۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۰۹ بهمن ۹۵ ، ۱۶:۰۸
نفس ..
شنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۵، ۰۴:۰۸ ب.ظ

نی نی


Related image

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ بهمن ۹۵ ، ۱۶:۰۸
نفس ..
شنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۵، ۰۴:۰۴ ب.ظ

چ جیگریه


Related image

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ بهمن ۹۵ ، ۱۶:۰۴
نفس ..
شنبه, ۹ بهمن ۱۳۹۵، ۰۳:۳۱ ب.ظ

مدرسه

Related image

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ بهمن ۹۵ ، ۱۵:۳۱
نفس ..
جمعه, ۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹ ب.ظ

خخخخخخخ


Related image

۲ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۵ ، ۱۲:۳۹
نفس ..
جمعه, ۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۵ ب.ظ

نماز اول وقت


Related image

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۵ ، ۱۲:۳۵
نفس ..
جمعه, ۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹ ب.ظ

قلبی بزرگ داشتن


Image result for ‫عکس نوشته های خنده دار‬‎

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ بهمن ۹۵ ، ۱۲:۲۹
نفس ..